Bedrijfspresentaties over voeding en leefstijl

Steeds meer mensen kampen met overgewicht. Dit varieert van een paar kilootjes teveel tot obesitas. Iedereen weet dat je moet bewegen en gezond moet eten om een gezond gewicht te krijgen of te behouden. Wil jij ook dat je collega’s leren bewustere keuzes te maken als het gaat om voeding en beweging? Tijdens een interactieve bedrijfspresentatie over voeding, afvallen en leefstijl leren ze hoe ze hun leefstijl en voedingspatroon eenvoudig kunnen aanpassen. Ze vallen af en voelen zich binnen no time weer fit en gezond.

Gezonde leefstijl en afvallen

In de ideale situatie is je voedingspatroon optimaal afgestemd op de hoeveelheid beweging die je krijgt. Er bestaat een balans tussen hoeveel calorieën je binnenkrijgt, en  hoeveel je er verbrandt. Je zou 2 tot 3 keer per week matig tot intensief sporten, lopend of fietsend naar je werk gaan en daarnaast gezond eten. Maar zo werkt het helaas niet bij iedereen.

Het kan zijn dat je best (meer) zou willen bewegen, maar dat dit door drukte of lichamelijke beperkingen gewoon niet mogelijk is. Maar iedereen kan aan meer beweging komen, zonder dat dit moeilijk of intensief hoeft te zijn. Mensen onderschatten namelijk vaak wat je al in je gewone dagelijkse leven kunt aanpassen aan beweging en je voedingspatroon, als je hier wat bewustere keuzes in maakt.

Interactieve bedrijfspresentaties op maat

Ik geef interactieve presentaties bij bedrijven op locatie waarbij ik bepaalde thema’s binnen goede voeding en een gezonde levensstijl belicht. Ik stem deze presentaties volledig af op de doelgroep, en de wensen van mijn klant.

Wat leeft er onder je collega’s op dit gebied? En wat signaleer je zelf?

Zijn er veel collega’s net iets te zwaar en wil je ze graag handvatten geven om er iets aan te doen?

Tijdens mijn presentatie betrek ik de aanwezigen actief bij mijn verhaal, waardoor er veel ruimte is voor interactie en discussie.