Kinderen

Als je kind overgewicht heeft, is het vaak lastig om hier iets aan te doen. Omdat kinderen nog in de groei zijn, kun je ze niet op een streng dieet zetten. De kans is dan groot dat je kind belangrijke voedingsstoffen tekort komt die het nodig heeft om te groeien. Maar hoe zorg je er dan voor dat je kind wel op een verantwoorde manier afvalt? Schakel om te beginnen altijd deskundige begeleiding in. Van der LEEfstijl begeleidt kinderen met overgewicht en hun gezin bij het afvalproces volgens de bewezen Kik voor Kids- methode.

Bewezen Kik voor Kids-methode

Het is belangrijk om je te realiseren dat ik niet alleen de kinderen met overgewicht begeleid, maar het hele gezin. Die zijn namelijk onmisbaar in het afvalproces. Zonder de steun van de gezinsleden is het echt onmogelijk om een kind een nieuw voedingspatroon en een gezonde leefstijl aan te leren. De Kik voor Kids methode zorgt ervoor dat je kind op een veilige manier gegarandeerd afvalt.

Beweging in het dagelijkse leven

Ook bij kinderen kijk ik eerst naar hun hele leefstijl. Hoe vaak beweegt een kind in het dagelijks leven en waar valt daar nog winst te behalen? Vaak kun je een kind op een leuke, ontspannen manier veel meer laten bewegen, bijvoorbeeld door meer momenten van (actief) buiten spelen in te lassen, of een sport te kiezen. Hierbij houd ik altijd rekening met wat het kind zelf leuk vindt om te doen.

De eetgewoonte van je kind

Daarnaast kijken we samen naar de eetgewoonten van het kind. Omdat bijna alle kinderen een voorkeur hebben voor zoet, schrap ik snoep niet volledig weg uit het voedingspatroon. Er blijft gewoon ruimte voor af en toe wat lekkers. Je zult zien dat de nieuwe leefstijl jou en je kind op deze manier eigenlijk helemaal geen moeite kost!

Met Van der LEEfstijl:

Wordt je kind (en gezin) 24/7 persoonlijk begeleid

i

Ontvangen jullie persoonlijke weekmenu’s, afgestemd op de eetgewoonten van jullie gezin

Mag je kind af en toe gewoon wat lekkers hebben

Krijgt je kind meer inzicht in gezonde voeding

Leert je kind zelf betere keuzes te maken voor tussendoortjes

Gaat je kind op een leuke manier meer bewegen

!

Krijgt je kind meer zelfvertrouwen

Krijgen jullie uitstekende nazorg na het succesvol afronden van het traject