Sporters

Iedereen weet dat een goede balans tussen sporten en een gezond en verantwoord voedingspatroon essentieel is als je wilt afvallen. En dat een persoonlijk voedingsschema je sportprestaties nog meer kan verbeteren. Maar wat is een goede balans? Veel mensen maken nog de fout dat ze wel veel gaan sporten, maar daarnaast verkeerd eten. Hierdoor bestaat de kans dat je voedingsstoffen te kort komt, niet afvalt of dat je niet goed presteert tijdens het sporten. Ook is de kans op blessures veel groter. Van der LEEfstijl zorgt ervoor dat je met een persoonlijk opgesteld voedingsplan verantwoord afvalt, of nog betere sportprestaties behaalt.

Meer afvallen door optimale balans tussen sporten en voeding

Als je wilt afvallen is het heel goed om te gaan sporten. Juist de combinatie van sporten en gezond eten is essentieel om de kilo’s makkelijker kwijt te raken en weer strak in je vel te zitten. Je kunt je aanmelden bij een sportschool, gaan hardlopen, of voor een andere sport kiezen als tennis of korfbal. Maar het is lastig om te bepalen of je naast het sporten ook goed bezig bent met je voeding. Want hoe bepaal je dat? Je ziet natuurlijk wel of je afvalt of niet, maar misschien kun je wel nog betere resultaten bereiken als je je voedingsschema aanpast.

Nog betere sportprestaties dankzij een persoonlijk voedingsplan

Maar ook als je alleen je sportprestaties nog meer wilt verbeteren is de juiste voeding belangrijk. Juist als je op hoog niveau sport, of bijvoorbeeld van plan bent om de (halve) marathon te gaan lopen, red je het niet zonder uitgebalanceerd voedingsplan. Als je dit niet hebt, loop je een groot risico op blessures.

Ik begeleid sporters die naast het sporten advies en persoonlijke begeleiding willen bij het afvallen en verbeteren van hun sportprestaties. Ik stel een persoonlijk voedingsschema op dat helemaal is afgestemd op de sport die je beoefent, de intensiviteit ervan en je leefstijl. Zo voorkom je blessures, of zorg je voor nog betere sportresultaten, of val je moeiteloos af.

Wil jij naast het sporten ook:

24/7 persoonlijk worden begeleid door een ervaren gewichtsconsulente
w
Een uitgebreid intakegesprek om je voedingspatroon in kaart te brengen
i
Regelmatig gesprekken om resultaten te bespreken, met meet- en weegmomenten
Uitleg over thema’s als etiketten lezen, spijsvertering, sportdranken, sportvoeding etc.
i
Persoonlijke weekmenu’s, afgestemd op je sport, en het doel dat je wilt bereiken
Nog betere sportprestaties behalen dankzij een voedingsplan op maat
!
Meer zelfvertrouwen krijgen
"
Op een verantwoorde manier afvallen
Uitstekende nazorg krijgen na het behalen van je streefgewicht